x Kaibosh

inneholder sponsede produkter.

jeg har vært så heldig å få samarbeide med mitt favoritt brillemerke, norske Kaibosh! Jeg har fulgt dem siden starten, og beundrer måten de arbeider på, både designmessig og når det kommer til branding. Når jeg bruker solbriller eller briller til styling, foretrekker jeg Kaibosh fordi det får frem en særegenhet i bildet som ingen av de andre merkene har gitt meg inntrykk av så langt. En annen grunn til at jeg liker å bruke dem i arbeid er så klart fordi merket er norsk! Jeg kjenner at jeg har blitt en patriotisk nørd av å jobbe i denne bransjen, men det er altså min og andre stylisters plikt å fremme våre egne. Mener jeg. Vi begynner å få ganske mye bra å ta av også, og tilgjengeligheten fryder meg.

jeg har siklet på dette paret lenge, fordi formen er tidløs og fargen var selvsagt. Grønn er greia her i gården, og det har det vært så lenge jeg kan huske. Jeg hadde dog et lite svakt punkt i siste minutt da jeg vurderte mørkebrune med tanke på det klassiske uttrykket, men så fant jeg fort ut av hvor lite klassisk jeg er, og gikk jævla fornøyd ut av butikken på Grünerløkka.

det er så rart. Uansett hvilken type du velger, og selv om andre har samme typen som deg, så blir det din type. Det er så enkelt som det. Unike briller til alle typer, enten det er i form, størrelse eller farge 😉

jeg synes det er viktig at vi blir kjent med folkene bak fasaden, det er tross alt de som gjør mesteparten av arbeidet. I denne sammenheng, tok jeg meg friheten til å kjøre et aldri så lite racer-intervju av Michelle Rowley.

Michelle. Co-founder and Head of Marketing at Kaibosh.
My biggest goal in life is to help my daughter grow into a confident, wise woman with inner strength and beauty.


Who are you?
A reformed English woman trying to push the boundaries in Norway.

If you had one last meal, what would it include?
Friends.

What is your favorite fashion-fail?
I don´t believe in fashion-fails. I believe in individualism and originality and I dislike conformity intensely.  There´s not a person on the planet who has the right to judge what someone else wears. I despise a society, which condemns others for being different. It goes against every grain in my body. I want to celebrate and promote our differences. A homogenous world is a dangerous world….we need more rebels.

Who is your hero, and why?
My husband, Helge. Because he has taught me a different perspective on life which has enriched it enormously.

Your favourite pair of Kaibosh?
My pink tinted Gonzo´s from our Psykaidelic collection.

Tell me something.
Eat less meat.

tumblr_o3gzvnOuV01t0w2fso1_1280Kaibosh styled by me for REVS Magazine. Photo by Signe Luksengard.

xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..