vandrende gardiner.

RiccoveroSS17-0296utenfor Riccovero-visningen. ph/theurbanspotter

dro på meg toile-gardinen fra HAiK og hadde en kulturell torsdag i forrige uke. Den kommende, er det Oslo Runway, og jeg tror faktisk jeg får med meg alle visningene. Ser spesielt frem til Bik Bok Runway Award, hvor noen spennende up and comings får vist seg. Nå skal jeg levere tilbake tre tonn klær fra shooten på lørdag, forhåpentligvis slipper jeg unna regnet.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..