blomster og sikkel.

blomster, jeans og en dinglende dusk. ph/ Signe Luksengard

innlegget i går var en intro til et innlegg som skulle komme i dag, men som jeg ikke har fått tid til å gjøre ferdig. Jeg driver en evig diskusjon med meg selv og formuleringsevnen min, som har en tendens til å være litt for krass.

i dag tok jeg for første gang taxi med klærne jeg har hentet til en kampanjeshoot. Til tross for at det var fire søppelsekker føltes det utrolig slapt, og hver gang jeg sitter i en taxi så forestiller jeg meg selv hengende ut av vinduet med penger siklende ut av kjeften. Har bedre ting å bruke de på, tenker jeg. Klær for eksempel. Material world, bla bla bla. Til vanlig derimot, busser jeg fire ganger daglig frem og tilbake mellom PR-byrå og hjem, så det er helt normalt å se meg med wetlook i hverdagen kan du si. Ellers dårlig rygg og store biceps.

følg med for alvorsprat i morgen. Ha en dyp søvn.

xx.

2 kommentarer om “blomster og sikkel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..