takk (Bokmål/Riksmål/Nynorsk)

sponset produkt.

skjerf på hodet fra Holzweiler.

sykt hyggelig å få gaver da. Det er jo noen fordeler med å være ei lita bloggkjærring. Som forkjemper av norsk design synes jeg det er greit med slike tøsete produkt-delinger, så lenge jeg kan stå for det. Jeg vil være troverdig og ekte, så hvis du mener jeg noen gang formes til en hykler, please let me know for da har jeg sikkert mista noen skruer som må skrus på plass igjen.

jeg vil benytte denne herlige anledningen (følte det passa inn å høres litt ekstra høflig ut) til å takke for sykt god respons på bloggen! Har tenkt litt, og observert at folk generelt er drita lei av blogg da vi har fått servert samme suppa i ganske lang tid nå, så da var det god timing for meg å starte. Håper jeg kan tilføre noe nytt, rart og spennende.

xx.

2 kommentarer om “takk (Bokmål/Riksmål/Nynorsk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..