the mad hatter, eller?

veskehatt5styling: veske med magebelte blir til hatt. Why not.

ok, så har jeg en greie for hodeplagg om dagen. Det kommer til å vises fårråsirresånn. Hvorfor går vi ikke mer med ting på hodet? Fordi vi ikke tør å skille oss ut. Hvorfor tør vi ikke å skille oss ut? Fordi det er farlig. Eller?

jeg har lenge syntes at å ha noe på hodet, lue, caps etc, har vært utrolig ubehagelig. Fått litt klaus og følt at det sitter en apekatt oppå der og tviholder rundt tinningen min, men det gjør det jo altså ikke. Den er ikke der.

så nå starter jeg med å ta litt bilder med hodeplagg, for å venne meg til det, deretter får vi se hva som skjer. Kanskje det bare er en liten «greie», kanskje ikke. Men en ting er sikkert.. Det meste funker som hatt. Prøv!

hehe.

xx.

2 kommentarer om “the mad hatter, eller?

  1. Du er artig, blogg on!
    Det var jo sykt hipsterflott med hatt for rundt 5 år siden, men føler egentlig ikke at folk er redde for å tre ting på huet, kanskje det bare er deg? Luesveis synes jeg er en kul greie.

    Liker

    1. Haha, hyggelig! Jeg er enig med deg. Folk er ikke så redde for hatter som jeg skal ha det til i innlegget. Tanken jeg sitter på er mer siktet til hvor uoppfinnsomme hattene som blir brukt er. Det er også spesielt siktet til stylister. Vi må tørre mer, alltid.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..