hvem er du?

frognerdårlig strykt bukse og vintage bluse. Hælene er bare for show.

«sokkene mine føles så mye strammere nå. Det kan være fordi jeg fant noen i størrelse førtifire og dro de nesten oppunder kneskåla. Heldigvis hadde jeg på meg den videste buksa jeg eier, så ingen kunne lagt merke til det. Det kan også være en metafor.

jeg går rundt blant folkene og viser meg som en åpen bok. Sidene kan virke fulle av renspikket bullshit, likesom tomme. Ja, av og til trer fornuften og alvoret fram og jeg merker de nærmer seg med trygghet og tilfredsstiller savnet etter forståelse og varme. Jeg er tilstede, men samtidig er jeg så langt borte. Når jeg kommer hjem til de fire veggene, snakker de til meg. De vekker meg fra dvalen jeg ikke en gang er sikker på om jeg vil våkne fra.

det blåser mye her. Når jeg møter luftveggen er det noe som trekker meg mot stupet. Jeg tror det er motvinden, og jeg står bare der og kikker ned. Jeg forstår hvorfor noen velger å ta steget ut til intet. Eller er det intet? Hva vet vel vi? Jeg tror ikke det er oppmerksomheten, ei heller sorgen som tar valget for dem. Det må være likegyldigheten og frykten. Jeg tar et skritt tilbake.

konseptet menneske er den enkleste ting å lese samt den vanskeligste ting å skjønne. Individualismen stiller sterkere i gruppen, samtidig som din egoistiske tro på det svekker deg totalt uten at du virker klar over det. Hvem er du? Hva er det som gjør deg til den du er, og gjør at du tar de valgene du tar? Underbevisstheten slipper frem småbiter fra fortidens jævelskap, og kommer til live i dine verste mareritt både i våken tilstand og i drømmene. Hva er det du prøver så hardt å stenge ute? Til og med når de dukker opp, følger du ikke med.

noen armer klemmer rundt meg i kjærlig omfavnelse, og jeg tenker at jeg skulle ønske de aldri slapp taket. Tiden forsvinner, og stjeler ikke med seg noen ting. Det er her, det er nå. Jeg er fullstendig tilstede, og sokkene blir på magisk vis litt romsligere.»

en tekst jeg skrev for et år siden, som gir mening i ny og ne.
sov godt.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..