lille brille.

Kaibosh, så klart.

da jeg lappa for venstre øye under synstesten skjønte jeg hvor ræva syn jeg faktisk har. Jeg har gått rundt og myst som ei gammel kjærring i to år, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fiksa det før. Det er jo så fint med briller! Da jeg gikk i barnehagen og førsteklasse på barneskolen hadde jeg noen runde, lyseblå, som jeg ble erta av. Nå har jeg erta på meg noen nye.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..