ikke svett.

hei.
tok meg en real bloggpause som «proffene» kaller det. Har viktigere ting å gjøre si. 

jeg har skjønt på tilbakemeldinger at denne siden er en liten suksess, og det er artig det, men jeg er jo helt latterlig dårlig til å ta blogging på alvor.

her er to bilder av meg som spiser frokost:
0180
0181ph / GK

det er masse greier som skjer om dagen, og med greier så mener jeg selvfølgelig jobb. Dagene består av bookinger, bilderedigering, møter, pressevisninger, planlegging av shoots, kontorarbeid, stirring i veggen, henting av klær og duggete brilleglass. Det er med andre ord ganske rolig.

jeg føler uansett at jula sniker seg irriterende fort innpå, og jeg har faktisk begynt å fikse julegaver allerede. Julebrusen er jo tross alt i butikk.. Vanligvis begynner jeg å tenke på disse tingene rundt den 20. des, men jeg orker ikke å svette i år.

nyt kvelden.
xx S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..