den stygge boblejakka.

på lørdag kjøpte jeg en dyne av en boblejakke i en innmari stygg rødfarge, synes jeg, til tohundre kroner. Så nå har jeg satt i gang et redesign prosjekt og gitt meg selv en uke. Planen er ikke så veldig satt, og det er jo det som er det artige med det. En ting er i hvert fall helt sikkert og det er at den skal bli mørkere, men i og med at materialet er halvparten polyester (resten bomull) vil ikke fargen trekke ordentlig inn. Så jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg må svartfarge den før jeg blir fornøyd, og jeg går ut ifra at poenget mitt med en sykt billig og relativt stygg vinterjakke var oppskrytt da det å oppgradere den vil koste sitt.. Men det driter jeg i.

collage

bildet til venstre er originalfargen og bildet til høyre er etter én farging. Som du ser tar ikke glidelås og knappedings til seg farge så de vil dessverre forbli stygge, og ja, dette visste jeg da jeg startet prosjektet, men det skal gå bra. Om det blir krise kan jeg skifte de ut, men først må jeg teste og se om det kan bli en kul detalj i sluttresultatet.

det kan hende jeg har lite å gjøre om dagen og at det er grunnen til at jeg gjør dette, men det har jeg ikke funnet helt ut av enda. Jeg har aldri farget et plagg før, og jeg har heller aldri laget noe av et klesplagg annet enn å klippe i det og diverse andre ikke-ødeleggende teknikker vi stylister bl.a utnytter oss av.

som du kanskje har lagt merke til har jeg en ganske irritert undertone når jeg skriver om boblejakka og prosjektet, og det har jeg heller ikke funnet grunnen til. Jeg føler meg forbanna. Det kan være rødfargen, hvem vet. Jeg ble faktisk veldig sint av å skrive dette innlegget, kjenner jeg nå.

helvete.

okei, jeg tror det er best at vi snakkes i morgen. Daglig oppdatering kommer.

xx.

 

 

5 kommentarer om “den stygge boblejakka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..