let, så finner du.

3q5a3595foto / Ole Martin Halvorsen

sitter og venter på at boblejakken skal tørke. Har prøvd å farge den en gang til, og jeg tror den fikk til å bli litt mørkere. Et hint i hvert fall. Vurderer om jeg skal spraylakkere den, male på den, eller dekorere den med tekstil. Eventuelt lime fast nabokatta. Kanskje alle fire. Jeg må finne en grunn til å beholde den. Jeg hadde aldri kjøpt denne jakken til sin fulle pris, så da er jeg opptatt av at den har noen jævlig spesi detaljer for at jeg skal synes den er interessant. For jeg liker enda ikke fargen. Må legge til noe svart. Katta er jo litt svart.

uansett.

tenker jeg skal benytte anledningen til å snakke om et sensitivt tema. Meg selv. Hver dag popper det opp innlegg i alle mulige feeder på sosiale medier, skrevet av bloggere som har funnet seg selv. Kjempebra, tenker jeg. Så flott. Tenk å være så heldig å ha funnet seg selv i en gjennomsnittlig alder av 21 år?

er også litt nysgjerrig på hvor mange ganger en skal måtte finne seg selv i og med at det bare er én av oss? Jeg tror ikke det er snakk om å gå seg vill, jeg tror det ligger mer på å teste seg selv, som er en styrke, og å manipulere egen dømmekraft, som er en svakhet når det brukes feil. Hvis jeg legger hele skylden på et annet menneske, eller perioder i livet for den saks skyld, for at jeg ikke føler meg som meg selv, må jeg etterhvert innse at jeg også har manipulert meg selv. For det er jo tross alt jeg som gjør disse tingene, tar disse valgene. Selv om påvirkning fra andre hold kan være veiledende, og noen ganger villedende, er det fortsatt jeg som vandrer.

jeg sitter ikke på fasiten av hvem jeg er eller hvem jeg ønsker å være, men verdiene jeg har peiler meg inn i riktig fokus. Jeg trodde det var meningen med hele greia jeg, å lære mer og mer punktvis gjennom hele livsløpet. Å hele tiden prøve å forstå hvem jeg er nettopp basert på alle valgene jeg tar, noe jeg finner mye mer interesse av, enn å hige etter konklusjoner. Men nå skal vi vel bare drite i det, for nå er det trendy å være fornøyd.

hvis du er en som liker å følge trender da.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..