apropos boblejakke.

mistenksomt er det, at nabokatta sneik seg inn og tissa i dusjen min etter gårsdagens innlegg… Dog et faktum.

angående boblejakka, fargen forblir dyp rød, nesten lilla. Nyansen begynner heldigvis å vokse på meg så da blir neste steg pimping.

i morgen skal jeg gjøre noe spennende.

apropos boblejakke, ikke bare prøver jeg å finne meg selv, men det er faktisk andre også som gjør det og det er jo litt artig. Da jeg startet i bransjen gikk jeg inn med en innstilling om at ting skulle gå raskt, men jeg holdt meg selv tilbake på grunn av komfort/butikkjobb flere ganger. Det er jeg nå litt glad for! Jeg tror det å smyge seg inn i en bransje som denne kan skape mer trygghet og troverdighet enn det å være den som roper høyest fortest.

langdistanseløpere har bedre kondis enn sprintere.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..