(s)katt i karantene

showpiece (bukse, som du sikkert ser) lånt fra norske Beate Godager.

blitt litt hekta på Netflix sin «The Crown», som du sikkert også ser. I går kveld fant jeg endelig ut av eksakt hvor nabokatta tissa. Etter tre vask, var det på tide å bli sporhund (prøvde de andre dagene, men lukta hadde selvsagt omringet hele badet), så jeg la meg ned på alle fire og fikk bingo. Nå vet dere det. At jeg ikke trenger katt med det første. Har forresten «mind»satt (uuu, nytt ord) henne i karantene, så nå får hun ikke komme på besøk på en stund.

det går ikke så bra med boblejakka da. Hang den i skapet i dag for å få litt avstand, i og med at vi har hatt stirrekonkurranse siden forrige lørdag. Nå er det to dager til den skal være ferdig og jeg har ikke gjort noe annet enn å farge den. Kanskje det hjelper å få litt avstand. Jeg føler vi har et sånt forhold som har godt av det. Så får gnisten komme tilbake når jeg åpner skapdøra.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..