oldemors smykke.

2016-11-23-04m

jeg er ikke en dilldalldukke, altså fan av store smykker og overdrevent tilbehørbruk. Jeg liker en balanse mellom minimalisme og statement. Det er litt morsomt å tenke på hvordan min personlige smak har å si på stylingen jeg gjør, for jeg legger merke til hvor ofte jeg faktisk glemmer litt at jeg har med smykker og sånt på shoot. Jeg liker det så mye bedre naturlig. Noen ganger synes jeg tilbehør som ringer, smykker og øredobber er mer ødeleggende, og andre ganger kan det riktige tilbehøret gjøre utrolig mye for helheten i et bilde.

au revoir.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..