hvordan ting blir til, hvordan blir ting til.

R1-02288-018Aliker dette så godt. Praha, mai 2015.

sitter her på kafé og prøver å legge en strategi på hvordan jeg skal klare å vinne en award og erobre blogg-Norge.

litt tricky ettersom jeg har jernteppe før hvert innlegg og aldri vet hva jeg skal publisere eller skrive om, men blogg skal jeg ha vet du. Artig med en utfordring, sier jeg til meg selv mens jeg optimistisk formerer meg selv til Supermann-posituren. Mannen på sidebordet ser rart på meg, jeg dytter på brillene.

altså det er jo bare helt vilt hvor mye man kan få til å produsere på en uke. Jeg burde gi meg selv flere utfordringer, noe à la den jævla boblejakka. Det hjalp faktisk, både på kreativiteten og på motivasjonen, å sette en tidsramme. Ja, det skal jeg gjøre nå, jeg skal lage et bilde hver dag denne uken. Se der ja, finner ut av ting.

nå burde jeg dra hjem tenker jeg. Lage noe mat med ost og male meg litt i trynet.

ok, ha det.

xx.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..