starten.

hei strangers.

en solid pause der ja. Det har skjedd ganske mye siden sist. Kanskje jeg skal legge ut et par skrytete innlegg av hvor fjeset mitt har vært publisert i det siste og sånn. Ellers er det en typisk start på et nytt år med intenst mye arbeid, også kommer jo moteukene snart igjen. Det er jo alltid festlig.

jeg har vært på Cuba med kjekkasen da, og blitt solbrent og påkjørt av en bølge. Jeg elsker å reise på eventyr og Havana er så vakkert. Vi forholdt oss for det meste i den gamle delen, drakk masse rom og tok ting som de kom, som vi vanligvis gjør. Jeg tror vi fikk til å transportere oss rundt i de fleste fremkomstmidlene som var der, men ikke hest og kjærre. Jeg likte spesielt godt moped-taxi og bakoversveis, jeg lo hele turen og smakte på fluene.

2017 blir et bra år.

xx S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..