det er aldri så galt at det ikke er godt for noe

jeg trenger et nytt kamera før folk med overtro mistenker at det spøker på bildene mine. Jeg har klart å lage riper på linsa, uforsiktig som jeg er. Ikke er det mitt kamera heller. Med andre ord, mannen trenger et nytt kamera. Finner ut av ting ser du.

men det er sant. Jeg er veldig uforsiktig. Klossete og korttenkt. Det fører stort sett med seg en hakket mere spennende hverdag, mens andre ganger er det ikke like jovialt. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe, hæ.

det er deilig å være tilbake på jobb, og jeg har heldigvis masse å gjøre! Artister som skal kles opp og moteserier som skal mekkes. Jeg foretrekker å lage serier som har en story eller en betydning, men det er dessverre sjelden disse seriene selger. Det blir i så fall på hobbybasis som er planen å dyrke litt mer i år. Jeg skjønner ikke hvorfor de få magasinene som er igjen ikke bruker mer tid og energi på moteseriene sine. Jeg tror absolutt ikke en godt gjennomført moteserie kun har et nisjepublikum.

xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..