new year, new gear.

produktspons

hvis en kelner og en samurai hadde fått en kid. Genser og langt skjørt fra With&Wessel, sko fra Bianco. ph / Maja Hattvang

det er jo så typisk da, at man lover å forandre på ting, bytte gir og i det heletatt bli et bedre menneske sånn cirka over nyttår. Vel, vær ærlig mot deg selv. Det funker stort sett bare i et par måneder og PLUTSELIG blir du nyforelska, får kjeft på jobben, mister søvn og forsover deg annenhver dag, eller så finner du en gammel serie på Netflix som du fulgte i ungdomstiden med lykketallet 9 i antall sesonger…

eller så skjønner du at «hei, jeg er bare et menneske». For det er nettopp det du er. Et jævla menneske. Og et jævla menneske er ikke i stand til å gi 100 %, 24/7, 365 dager i året. Ble mye tall her nå. Poenget da, er at det er supert at du føler deg frelst i det nye året med dine usannsynlige og optimistiske nyttårsforsetter. Også vil jeg si at det er helt greit å droppe tullpraten og heller motivere deg selv med at i år… i år skal jeg gjøre det jævla mye bedre enn i fjor. Også skal jeg være lykkelig. Jævla lykkelig. Også gjør du det.

ha en fin kveld.

xx S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..