hår.

hår. På hodet altså. Det har kommet til et punkt nå, der jeg må tvinge meg selv til å ikke klippe det av. Herregud som jeg frustrerer meg over noe så teit som håret mitt. For ikke å snakke om at jeg nå lager et eget blogginnlegg om det..

jeg har hatt litt forskjellige sveiser oppigjennom, og for to år siden satte jeg et mål om å ikke klippe det på fire år av ren nysgjerrighet for å se hvor langt det kunne bli. Kun når jeg setter fast tyggiser og hårstrikk kommer saksa inn i bildet, men nå har jeg altså kommet til en slags mellomstadiekrise. Snur jeg meg i senga sitter halvparten av manken fast under armen.

jeg setter meg fast. I alt, overalt. Dører, poser, vesker, fingrene til mannen, knapper, glidelåser, skjegg, busker og trær. Altså, det er et levende latterlig mareritt som jeg på død og liv skal forholde meg til på grunn av stahet. For jeg skal vente to år til.

nå har jeg fått blåst ut litt frustrasjon da, så satser på at det hjalp litt. Det er teit å klage, både over noe som er selvgjort og særlig noe man kan fikse. Håper uansett at mannen kommer hjem snart for middagen står på full guffe på komfyren, kjøleskapsdøra er åpen og jeg har satt meg fast i sluken på badet.

neida. Ha en fin kveld.

xx S.

En kommentar om “hår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..