malin.

malin10_sh
malin5_sh
malin8_sh
malin4_sh
malin2_sh

tok noen kjappe test-bilder av Malin fra Team Models på fredag. Kameraet jeg stort sett bruker er Canon AV-1 som er analogt, gammelt og tar veldig fine bilder. Det fungerer som det skal bortsett fra at zoomen har låst seg og lar seg ikke rikke, som selvfølgelig er veldig irriterende. Hvis noen vet hva jeg kan gjøre for å redde linsa, fyr gjerne løs!

det er forresten veldig viktig for meg at de analoge bildene jeg tar ikke blir etterbehandlet, da jeg vil at bildene skal reflektere det som er ekte, det jeg ser akkurat der. Bilder som er tatt digitalt kan jeg gjerne redigere da jeg sjelden synes lys, kontraster og farger stemmer med virkeligheten. Samtidig liker jeg å tukle med fargene for å sette riktig stemning. En balanse mellom det ekte og det ikke fullt så ekte..

xx S.

 

4 kommentarer om “malin.

    1. hei Anders!
      takk for tilbakemelding! skjønner at det kan virke som at jeg mener at analoge bilder er mer ekte enn digitale, det jeg egentlig mener er at jeg liker «virkeligheten» til de analoge bildene bedre enn bilder fra digitale kameraer. Jeg er klar over at de moderne digitale kameraene er av høyere kvalitet bildemessig enn hva analoge er 🙂 smak og behag! Skal forklare meg bedre neste gang 😉

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..