dritt.

hei..

sitter her og banner for meg selv i mørket, etter jeg fant ut av at jeg hadde glemt å ta backup på alt jeg hadde i «notater» på macen før jeg formaterte den. Det var så mye greier der, så mange lange tekster jeg har skrevet i løpet av tre år og så mye jeg hadde lagret av nyttige ting! Er det mulig?!

i sta satte jeg fyr på bakepapiret i ovnen, og det ble jo helt spetakkel så klart for det greide jeg jo ikke å slukke på vei til vasken. For en mandag… har en følelse av at jeg kommer til å begynne å grine på trening etterpå.

xx.

3 kommentarer om “dritt.

  1. Høres ut som en kjip start på uka! Du er sikker på at du ikke har synkronisert notatene med icloud på macen? Eventuelt at noe kan ligge i papirkurven på selve notater-appen? Hvis ikke finnes det jo flere programmer for å gjenopprette filer selv etter formatering vet jeg, men det blir vel vanskelig om ikke det er enkeltfiler det er snakk om. Alltid lurt å ta jevnlig backup. Sikkert for sent å si nå, men vet selv hvor redd jeg er for å miste tekster og fotografier, så jeg har alltid filene minst to steder. Kjekt å ha det i en nettlagringstjeneste, så det skjer automatisk.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..