når mote blir kjedelig

jeg er interiørmessig helt rotløs i hodet om dagen. Var innom IKEA tidligere denne uken for å ta en titt og handle stearinlys til ni kroner, men du vet hvordan den regla ender.. Så i dag har jeg blemmer i begge hendene og er temmelig ferdigbanna etter blant annet å ha montert ei hylle til soverommet.

ja, interiør har fått større og større betydning for meg. Det er vel en jevn og naturlig overgang og interesse som utvikles jo eldre man blir og det kommer nok også av at jeg generelt er estetisk opptatt av ting. Pene ting. Min pene mann. hehe.. kremt.

tilbake til samtalen. I tillegg til monteringen, følte jeg også behovet for å ommøblere hele stua. Vet ikke hvordan det er med deg, men jeg må smake litt på enkelte endringer. Føle litt på kosen. Tenkte jeg skulle prøve å få tatt noen fine bilder av leiligheten sånn som den er akkurat nå, men barskapet er ganske åpent og spredt. Kan sende noe feil budskap.

poenget er vel kanskje at jeg kommer til å dele litt mer av interessen for interiør ved siden av mote (som hei, kan bli litt kjedelig i lengden). Dessuten synes jeg de henger ganske greit sammen.

legger ved et farlig bilde av meg selv.

snakkes.

xx S.

En kommentar om “når mote blir kjedelig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..