alt smaker bedre når man griser.

hallo der.

nå er det snart sommer og greier. Jeg sprader rundt i bare legger, smiler lurt og manken er villere enn noensinne. Så deilig det er å kjenne sola i ansiktet.

jeg har vært fraværende en stund nå, ikke fordi det har skjedd noe drastisk i livet som har drept inspirasjonen til å blogge, neida. Jeg har bare ikke orka. Ikke tenkt på det en gang, bortsett fra et par «jeg burde kanskje poste noe». Men så kommer jeg på at jeg ikke burde gjøre noen ting og at i det store bildet, så betyr ikke blogg noen verdens ting. Eller hva.

når jeg skriver dette innlegget sitter jeg på en kafé og drikker fra en ta-med-kopp av papp som leppa mi klistrer seg fast i. Føler meg generelt ganske rar om dagen og vet ikke helt hvorfor. Tror det er miksen av alt som har skjedd/skjer/skal skje.

tenker at det er en fin tid for å ta ting på sparket og stole på egne vurderinger.

xx.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..