stigespill

forrige gang jeg var aktiv her var det enda vinter. Det var fuskepels og rød nesetupp. Nå er det vår, det er faktisk snart sommer, og fregnene på de små bollekinnene smiler til verden. Det er ikke alltid det passer å ha en blogg, men jeg liker den. Jeg liker å ha et sted å poste noe (som om ikke Insta, Face og Snapchat er nok…). Her kan jeg på en litt annen måte lage et univers, som er litt mer forståelig enn bare et bilde, om du skjønner hva jeg mener. En litt annen måte å bli kjent på, deg med meg og meg med meg. Sånn litt.

det har heldigvis skjedd ganske mye siden sist. Jeg har jobbet med mange fantastiske mennesker, gjort reklamejobber, blitt med i et designteam og stylet en motevisning, fått publisert moteserier i ulike magasiner, samt fått mitt første cover på trykk for å nevne noe. Senere denne uken skal jeg være en del av et panel som skal debattere om motebransjen med samarbeid som tema, på Kunsthøyskolen her i Oslo.

jeg får ta del i så mye forskjellig, og jeg elsker det, og det blir skrytete uansett hvordan jeg prøver å formulere meg, men det får bare være for det har igrunn ikke gått noen annen vei enn oppover til nå i år. Jeg føler det er en fordel å ha mange bein å stå på, og jeg tror det er særlig enkelt for kreative mennesker å bli god på mye, hvis man virkelig vil. Jeg ønsker i hvert fall å gjøre så mye jeg kan, og bli så god som jeg tror jeg kan.

visning for F5 Collections, foto av Fredrik Austad for Melk & Honning

coverstory for PS Magasin, foto Hinda Fahre

 

hei igjen, snakkes snart.
xx S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..