lugg

ph / Maja Hattvang

var innom Pål på Gevir Eger i går og fikk meg en lugg. Har ikke hatt kort lugg siden jeg var ca 15 år, og det er veldig uvant og veldig irriterende.

sitter her og tenker på folk som inspirerer meg. Folk som i venner, og Maja er en av dem. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, og hver gang jeg treffer henne får jeg litt bakoversveis (det er ikke fordi hun blåser på meg). Maja er bare så flott, og har bra stil, ser rein ut og får meg til å føle meg avslappet, også har hun spennende interesser. Hun lager ting, og er en av de folkene som når hun rører ved noe så blir det bare bra uansett. Synes jeg da. Så Maja, takk for at du er deg.

nå skal jeg lage noe.
xx.

6 kommentarer om “lugg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..