tallerkener

ph Mille Frømyhr

i helga har jeg lagt 390 kabaler og drukket masse vin alene. Jeg er seriøs, jeg kødder ikke. Sjekka appen. 10 timer kabal siden fredag morgen. Sånn, da var rosablogg ferdiggjort så nå kan vi snakke om noe annet.

tallerkenen føles alltid rundere om høsten. Det å gå rundt den blir egentlig mye enklere, men samtidig er alt så uklart, et rent rot.

er litt melankolsk for tiden og det blir jeg alltid om høsten. Tenker litt dypere og føler for å skrive om det, men ting sitter så langt inne nå at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Føler det er så mye å prate om, men synes det er vanskelig å vinkle.

det er rart, eller det er ikke rart, men viktige tema både i motebransjen og om psyke og sånne ting, jeg får så lyst til å prate om det, særlig etter det tredje glasset med rødvin.. Også blir jeg plutselig lei av tankene for det er så mye tabu og så utrolig mange dårlige tekster rundt omkring, at jeg er redd for at grøten allerede har gått ut på dato. Så da dropper jeg det i stedet for, før jeg i det hele tatt har begynt å helle i sukkeret.

xx S.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..